zaterdag 24 november 2007

MLS News

Voor iedereen die ons gemist heeft in het canon consumer magazine hebben we een ingescande versie op onze site geplaatst. Een lovend artikel waar we uiteraard heel trots op zijn !

Nieuw in de shop :

Hambly Clear Heavy Overlays, we hebben maar een beperkte aantal binnengekregen dus wees er snel bij !

Helemaal vertederd zijn we door de nieuwe lijn Noteworthy lijn van Making Memories. Geweldige lijn die echt overal bij past !

Een klein beetje Figgy Pudding konden we niet weerstaan, de leukste 4 passen echt superleuk bij Fruitcake waar we nog een paar van op voorraad hebben.

Sinterklaas is nog niet geweest maar wij zijn al helemaal bezig met Kerst. We hebben transparante kerstballen om zelf te vullen met leuke kerstpapier en styropor kegels in 3 maten om zelf de leukste kerstboompjes te maken.

Voor diegene die nog nooit met de Hambly Rub-ons hebben gespeeld hebben we goed nieuws, ze zijn in prijs verlaagd. Alle soorten die we hebben zijn nu verlaagd naar 5,50 !

Volgende week starten we een End of Year Super Sale in de shop, voor deze aanbiedingen kunt je online shoppen of live in de winkel alles bekijken. Mis het niet, we gaan veel artikelen afprijzen want we moeten in december balansen en willen het onszelf makkelijk maken door de voorraad flink te laten slinken.

Fijn weekend namens het MLS team!

Geen opmerkingen: