zondag 20 januari 2008

MLS Nieuws

Op de valreep willen we nog wat nieuwtjes met jullie delen.

We gaan deze week hard aan het werk om wat nieuw binnengekomen artikelen in de shop te zetten, de nieuwe workshops voor hoofddorp zijn al online gezet, ze zijn voor de gevorderde maar ook beginners heel geschikt !

Leuk nieuws voor alle klanten van onze webshop; vanaf volgende maand zullen we voor bestellingen boven de 50 euro de verzendkosten voor onze rekening nemen. Dus sla nu je slag want tijdens het balansen hebben we nog wat scrapbook albums gevonden en hier geven we 15% korting* op dus wees snel want we hebben nog enkele stuks !

In ons teachers team is ook het eea veranderd, Birgit heeft (hele leuke) andere verplichtingen en dit is lastig te combineren met het MLS teachers team dus stopt onze samenwerking.
We zijn altijd op zoek naar hele ervaren en leuke scrappers voor het teachers team om jullie dooe heel Nederland de leukste workshops aan te kunnen bieden en hebben binnenkort weer wat nieuws hierover.

Morgen is het weer tijd voor een leuke quizvraag dus houd ons/je mailbox goed in de gaten want we geven iets van Hambly weg !

Geen opmerkingen: