woensdag 14 januari 2009

MLS Nieuws & Project #12

We hebben heel wat te vertellen in deze post van MLS en uiteraard een leuk project wat al een kadootje op zich is !
Allereerst hebben we een leuke actie voor je, want de komende 2 weken bieden we je 25% korting op alles in de shop* ! De korting wordt berekend bij je definitieve factuur, dus sla nu je slag in de shop, iedere bestelling boven de 25 euro (na aftrek korting) krijg t een leuk attentie, gewoon omdat we je willen bedanken voor je bestelling. (* muv reeds afgeprijsde artikelen)

Wil je een leuk kinderpartijtje organiseren bij je thuis en vind je dochter of zoon het leuk om te scrappen ? Als je in de omgeving van Hoofddorp woont hebben we de uitkomst voor je, een leuk project, alle materialen en gereedschap voor een groep kinderen bij elkaar in een partybox !

En ons laatste nieuwtje gaat over een kit ! We zijn bezig met het samenstellen van een kit, nou eigenlijk 2 kits om precies te zijn, geen abonnement maar het wel zal gelimiteerd zijn en op is dan op. Dit doen we omdat we ons best doen leuke aparte dingetjes te vinden en daar gewoonweg geen grote hoeveelheden van te vinden zijn. Binnenkort zullen we de kits presenteren, mocht je als eerste een indruk van de kit willen krijgen raden we je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je gelijk een berichtje in je inbox krijgt als het zover is.

Heb je je al ingeschreven voor het Scrap-a-Licious weekend ? Nou dat is nou een scrapbookweekend wat je absoluut niet mag missen.

Op 20/21/22 maart aanstaande zal het tweede Scrap-A- licious weekend plaats gaan vinden. Meer informatie over dit weekend kun je onder deze link vinden: http://corinne-delis.typepad.com/scrapalicious2009frontpag/ Waarom zou ik naar het Scrap-A-Licious gaan zul jij je misschien afvragen? Nou Corinne vat het mooi samen :

"Ik ben naar verscheidene Scrapbooking weekends of dagen geweest die anderen hadden georganiseerd, sommige waren super anderen niet zo. Ik wilde proberen om het zelf te doen en ik heb zo veel plezier gehad in het organiseren van mijn allereerste Scrap-A-Licious weekend van maart 2008. Het was een groot succes! Ik heb gekeken naar dingen die ik zelf zou willen hebben als ik een workshop weekend of dag bezocht en om eerlijk te zijn heb ik een aardig hoog eisen pakket wat dit betreft. Ik wil iets nieuws leren, het gezellig hebben met mede-scrappers, een goede atmosfeer, excellent eten, een perfecte locatie, winkels, goede sponsors, verschillende stijlen, loterij, crop, leuke en goede teachers en het belangrijkste, fantastische projecten, projecten waarop je trots kunt zijn. Phew, dat is een aardig groot lijstje toch? Nou ik denk dat ik dit allemaal voor elkaar heb gekregen voor Scrap-A-Licious 2009! Deze keer is het groter en beter met meer teachers (nationaal en internationaal), meer workshops en winkels. Nou waar wacht je nog op, je kunt je nu al aanmelden door een email te versturen naar scrapalicious2009@hotmail.com , vermeld hierbij je volledige naam en je keuze (inclusief de prijs)."


Zo als je het tot hier hebt gered dan heb je recht op wat eyecandy, het project deze keer is het maken van een doosje. Altijd handig om te gebruiken als je een kadootje wilt inpakken, een miniboekje wilt opbergen of dingetjes wilt verzamelen. Dit doosje is te maken in alle soorten en maten, zolang je maar zorgt dat je papier vierkant is en het liefst dubbelzijdig. Hier zie je een kerstversie van het doosjeDe onderkant van de doos....

De volgende schetsen geven aan hoe je het papier moeten vouwen.
Leg het papier zo voor je neer dat het design wat je aan de binnenkant van je doos wilt zien naar boven ligt. Verdeel je papier in 9 gelijkwaardige vierkanten.
Vervolgens draai je je papier om en breng je deze vouwen aan. Het is overigens goed om een vouwbeen te gebruiken zodat je scherpe vouwen hebt.

Draai je papier weer om en knip de hoekjes eraf. (De stippellijntjes geven je kniplijn aan.)

Vouw het geheel in elkaar en je hebt nu de onderkant van je doos...
De deksel...

Het vierkant in het midden van de schets is net zo groot als één vierkant van je deksel maar tel hier nog 3 mm bij op. Op deze manier wordt je deksel net iets groter en kun je hem makkelijker op je doos schuiven. De zijkanten van je deksel zijn half zo groot dan één vierkant van je deksel.
Een voorbeeldje om het te verduidelijken :);
Heb je voor de onderkant van je doos een vel gepakt van 15 cm bij 15 cm, dan is één vierkant dus 5 cm bij 5cm. Het vel voor je deksel wordt dan 10,3 bij 10,3. Namelijk je zijkanten worden 2,5 cm hoog en de bovenkant van je deksel wordt 5,3 cm bij 5,3 cm.
De zwarte lijnen geven weer de vouwlijnen aan.

Op de plekken van het schaartje knip je vervolgens de lijntjes in, je vouwt de strookjes naar binnen en je plakt deze vast.

Je hebt nu je deksel...
En zo ziet je totale doos er dan uit...Deze kun je natuurlijk zoveel pimpen als je wilt en zo groot/klein maken als je wilt.

Veel plezier!!!

3 opmerkingen:

Marianne Hope zei

erg leuke doos!!!

Monique zei

Leuk doosje!!!
En ik zie jullie bij Scrap-a-licious ☺

Mandy zei

Ik heb hem live mogen zien... hij is echt super Evi!