woensdag 13 februari 2008

Het verhaal achter...

de Dutch Dare layouts van vorige week...

Daniëlle:
Ik heb bij een platenmaatschappij gewerkt en ondersteunde daar de 2 A&R managers en samen met een van hen, Huggy, hebben we audities gehouden, een R&B meidengroepje "Da Trust" in het leven geroepen. Ik was verantwoordelijk voor media exposure, hij voor optredens. Ze hebben in de Hitkrant gestaan, opgetreden in het voor-voorprogramma van Destiny's Child, een tour door nederland gehouden oa. in Rotterdam bij Nighttown en op Koninginnedag op het podium van een radiozender, in Amsterdam in het voorprogramma van Joe. Het was leuk totdat Mecado (platenmaatschappij) failliet ging en we na een korte stop bij Midtown geen andere maatschappij voor Da Trust konden vinden..... Ja je kunt wel zeggen dat ik toen hun grootste fan was!

Materiaalgebruik : Design Papier Love Elsie, round gel sticker Love Elsie, bling steentjes, Zwarte identipen en AC thickers DaquirieEvi:
Ik vind Anouk de beste zangeres van Nederland. Zij kan hele mooie rustige nummers zingen maar ze kan ook helemaal los gaan....en dat ga ik dan ook! Haar laatste cd vind ik , net als haar vorige cd's, ook weer super goed!

Materiaalgebruik...
Design papier Urban Rock Star collection "Diva", Design papier Iron Orchid Prima Marketing "Rue88", dabbers kleur bottle en snow cap, AC thickersMandy:
Bløf vind ik om zoveel redenen geweldig... de zang, de muziek en helemaal de songteksten... Deze (ietwat ingekorte ;) tekst heb ik gekozen, omdat ik er de (voor mij) volgende betekenis uithaal: Hoe dieper je graaft om sommige dingen te begrijpen, "het waarom", of "hoe iets beter zou kunnen/moeten", hoe meer je in details vervalt; het erop neerkomt dat je het totaalplaatje (en de daarin liggende mogelijkheden) niet meer ziet. En vergeet waarom je er in de eerste plaats mee begon. Het doet mij er weer aan herinneren dat juist naar boven klimmen veel meer (in)zicht kan geven.

Materiaal (8x8): embossed paper doodlebug, Hambly overlay, chipboard elements CherryArte, lacelint Fancy Pants, chipboard thickers, buttons, inkt en tekst op transparant geprint.

2 opmerkingen:

Monique zei

Ik vind ze allemaal ZO MOOI! En leuk om de "inside stories" ervan te lezen! En Daan, jij bent toch wel van heel wat markten thuis... zonde eigenlijk dat zo'n groep niet verder kan...

rev zei

die inside story's zijn helemaal geweldig! Daan, nu snap ik 'm :p

En de lo's zijn ook zo mooi! helemaal gaaf deze dare. Moest ik ook eens gaan doen :D