zondag 10 februari 2008

MLS nieuwtjes

Vandaag willen delen we in deze post (met veel links) een update van Memory Lane Scrapbooking.


Soms vind je inspirerend materiaal op andere plekken dan de reguliere hobbygroothandels (en die vinden wij vaak de leukste) hieronder zie je onze nieuwste aanwinsten in de shop.

Gisteren hadden we onze MLS design team dag, altijd heel gezellig en we hebben hard gewerkt aan de sketch die jullie morgen hier kunnen verwachten !

En wil je nog meer inspiratie dan wil je onze laatste design team kit projecten niet missen. Het design team heeft een valentijnskit verwerkt in inspirerende layouts en kaarten die je hier kunt bewonderen en we danken Myrthe en Jennie van Royal Lemon dat ze onze guestdesigners wilden zijn voor november en januari !


We verwelkomen een nieuwe teacher in ons team en we zijn blij met deze lieve getalenteerde scrapper bij sommigen bekend als Hartenkersje. Kirsten woont in Rotterdam, heeft een indrukwekkende scrapresume, geeft workshops voor volwassenen en kinderen en zit ook in het design team van Scrapbookmate !

1 opmerking:

Monique zei

Wat een leuke goodies! Ik had over de eer van Myrthe en Jennie al gelezen en ik kijk uit naar wat voor moois zij nu weer zullen maken; met die Kit moet het wel lukken lijkt me! En Kirsten, gefeliciteerd! Je boft maar en dat gun ik je van harte! groetjes van monique