woensdag 12 maart 2008

Het verhaal achter de dare

Heb je ook zo genoten van de afgelopen dare ? Hieronder vind je de verhalen achter de leuke uitwerkingen van de favoriete tradities van het design team.

Evi


Inside story:
Ik heb vroeger in Udenhout gewoond. Daar organiseert Stichting Karnaval elk jaar een jaarmarkt. Er staan dan kraampjes, straatmuzikanten en er zijn vele activiteiten te doen. Veel mensen, maar voornamelijk de organisatie, dragen dan ook klederdracht. Wij gingen er elk jaar heen. Ook in klederdracht omdat mijn vader toendertijd de gemeentesecretaris van Udenhout was en dan hoort dat erbij :).

Materiaalgebruik: Designpapier Basic Grey, My Minds Eye, Hambly Overlay, schilderstape, kant, bloemetje, scrabble letters


Mandy:Ik had deze foto nog van net na de geboorte van mijn zoontje en dit was de perfecte gelegenheid om hem te verwerken op een layout, ik vond de velvet stickers er zo geinig bij passen in de kleur van het beschuitje ;)
Gebruikte Materialen: Diverse knoopjes, AC thickers, Hambly Overlay, Making Memories Noteworthy Spiral Journal

Kirs
Gebruikte Materialen : Tinkering Ink, Hambly Overlay, Imagination Project, Autumn Leaves stempel, Bazzill Kraft

3 opmerkingen:

Monique zei

Leuk die verhalen achter de layouts!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ingrid zei

Inderdaad leuk om de verhalen achter de layout te lezen. Ik heb het weekend foto's gemaakt (eh...laten maken) die perfect bij deze dare hadden gepast. De deadline is natuurlijk voorbij, maar ik maak 'm waarschijnlijk alsnog.