zondag 23 maart 2008

MLS NewsVrolijk Pasen allemaal van het MLS design team !

We hebben weer wat leuke producten aan de webshop toegevoegd die we met jullie wilden delen zoals ;De ultra thick black embossing poeder van Blonde moments. Hier krijg je een prachtige "jelly sticker" effect mee !

We hebben weer gluedots voorradig, helaas niet meer het oude vertrouwde merk van provocraft omdat deze niet meer leverbaar is, maar het engelse merk Stix2. En ook deze zit lekker op een rol zit en daar houden we van !

Terug in ons assortiment zijn de edge scraper tools van Making Memories, ze werken super om dat ruwe, rafelige randje te maken op je cardstock of design papier.

Over onze design team hebben we ook iets te melden, leuk en minder leuk nieuws.

Helaas heeft Natasja aangegeven dat het niet meer mogelijk is om het dt werk te combineren met alle andere leuke dingen die op het scrapbookgebied in haar leven zijn gekomen en alhoewel we het heel jammer vinden wensen we haar hierbij veel suc6 en plezier. Bedankt voor je bijdrage aan het team, blog en dutch dares !

Haar plaatsje was eigenlijk heel snel opgevuld want sinds we Kirs kennen is haar talent voor scrapbooken, enthousiasme en inzet iets waar we helemaal voor gevallen zijn. Jullie zullen dus nog veel meer van haar zien op de blog en in onze gallery !

Nicole en Mirjam hebben het nog erg druk vandaar dat je hun werk nog wat langer zullen moeten missen.

We kunnen jullie wel een peak geven van de nieuwste kit waar het design team mee aan het spelen is :2 opmerkingen:

Petra van Osch zei

Ook voor jullie allemaal: gezellige Paasdagen gewenst!

Meriam zei

vrolijk pasen en die kit ziet er erg leuk uit zeg