zaterdag 5 april 2008

MLS Nieuws Week 15

We hebben onze shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld die we graag met jullie willen delen !

We hebben nog een paper pad van Color Conspiracy binnen gekregen en het was het wachten waard. Een superleuke collectie in A4 formaat, Color Conspiracy Lignes & Formulaires Paperpad A4 !Om onze leuke berry sweet uiltjes gezelschap te houden hebben we nu schattige aapjes en een Berry Sweet paperpad toegevoegd.Na een demonstratie met de rubon roller van basic grey waren we ervan overtuigd het is een geweldige tool voor de rubon liefhebber. Komt mooi uit met onze rubons aanbieding van deze maand :D

Omdat Danielle's zoontje op peanutball zit kon ze de nieuwste lijn van K&Co, Rough & Tumble niet weerstaan, daar komt vast een leuk project uit, leuk voor alle sportieve jongetjes !


De nieuwe lijn van SEI Jolie Chocolat is zo leuk, maar er zijn zoveel papiertjes dan is zo'n paperstack als dit ideaal. Alle schattige designs op papier van 8 x 8 cm.
Verder hebben we diverse artikelen uit onze collectie weer voorradig zoals iedereens favoriet Bazzill Kraft Cardstock en de Uniball Signo White (ja de Elsie pen is er weer!). Mochten we iets niet in de shop hebben vraag ons dan of we het voor je kunnen bestellen en wat het bij ons kost, we leveren scrapbookartikelen voor zeer scherpe prijzen en mocht je het ergens goedkoper zien horen we het graag !

En we kijken al uit naar de volgende dt lunch want we hebben ontdekt dat Kirs vele talenten heeft ;) Nieuwsgierig ? Hier kun je er meer over lezen !

1 opmerking:

Monique zei

ziet er weer mjammie uit!