maandag 14 april 2008

Quiz #5 & Inside Story

Het was een feestweekend bij MLS want de man achter de schermen (aka Bubbah) was jarig en er was een groot feest want je wordt maar een keer 40 nietwaar ? Vandaar dat we het eea in een post combineren want met alle feestvoorbereidingen lukte dit niet !

Hebben jullie ook zo genoten van de afgelopen dutch dare ? Hieronder vind je de verhalen achter de dares van ons design team:
EviVoor mij is dit zeker Texel! Hier zijn wij vroeger een paar jaar op rij geweest met ons pap en mam en hier heb ik hele leuke herinneringen aan!!

KirsDat is voor mij.....op onze boot. En wel op deze plek (foto), daar zit ik het liefst. Zo heb ik een mooi uitzicht en zo kan ik genieten van de Nederlandse omgeving. Groot voordeel van de boot is dat je bijna overal naartoe kan in NL. Bovendien ervaar je Nederland heel anders op het water, dan op het land. Bijvoorbeeld door de Vecht in Utrecht : we hebben een keer door het centrum van Utrecht gevaren, wat was dat geweldig. Ik zat vroeger vaak op terasjes in bij Utrechtse grachten en nu vanuit de Vecht ziet ze heel anders uit, een ander wereld. Heel mooi.
LucieEigenlijk heb ik niet een favoriete vakantiebestemming. Er zijn zoveel landen waar ik graag ben, en nog zoveel waar ik graag heen wil. Nu de kinderen nog jong zijn blijf ik het liefst in Nederland. En dan is Limburg toch wel favoriet. We zijn een paar keer op een kleine (boerderij) camping geweest en dat is ons uitstekend bevallen! Dus wij gaan het liefst naar een plekje waar de kinderen zich lekker kunnen vermaken. Dan doen wij het ook wel.

MandyOnze favoriete vakantiebestemming is een klein dorpje in Noord-Holland waar we een paar keer per jaar naartoe gaan dus ik heb nog genoeg foto's voor nog een mini-album ! (hier kijken we bij MLS al in reikhalzend naar uit, jullie ook ?)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En het is weer tijd voor onze maandelijkse quizvraag, waar je weer een klein prijsje mee kunt winnen, die onder de goede antwoorden wordt verloot!

Eén van onze dt-leden geeft leuke scrap-workshops voor kinderen? Wie?

Post je antwoord NIET hieronder, maar mail het naar dit adres! Volgende week maandag zullen we een winnaar bekend maken. Aanstaande woensdag gaat er weer een nieuwe Dutch Dare online!
***

There was a big party @ MLS headquarters this weekend because the man behind the scenes (aka Bubbah) was celebrating his birthday and celebrate we did because you only turn 40 once right ? Because of all the party preparations we had to move the post to today and combine it with the quiz.

Happy monday to all of you! Here's another fun little quizquestion, which might win you a little prize!

One of our dt-members organizes fun scrapworkshops for kids...who is this?

DO NOT post your answer below, but email your answer to this emailadress! Next week we will pick a winner on monday.Next wednesday there is a fresh Dutch Dare!

Geen opmerkingen: