woensdag 7 mei 2008

Inside Story Dutch Dare #38

Hebben jullie ook zo genoten van de afgelopen dutch dare van onze guest designer
Monique Helfrich ? Hieronder vind je de verhalen achter de dares van onze guest en
ons design team en de materialen die ze hebben gebruikt. Mocht je vragen hebben
hierover stel ze gerust !

Evi;
Ons Linde en Mark runnen een feestcafe in Deurne (de Koets). Hier is het altijd oranje! Zij hebben namelijk oranje werkkleding :). Maar natuurlijk met Koniginnedag en het WK en EK voetbal is het nog meer oranje! Altijd leuke versiering en gekke outfits!



Materiaalgebruik: Karton, Ranger Dabbers, Diverse lintjes, Nietjes, Restjes Design papier, Touw

Kirs;
Elk jaar met de koniginnedag gaan we naar diverse markten in de buurt. Toen de kinderen er nog niet waren, gingen we altijd de stad in met grote groep vrienden, afwisselend in Amsterdam of Rotterdam. Helemaal uitgedost in oranje natuurlijk. S ávonds gaan we altijd naar onze fijnste vrienden toe want onze vriend is ook jarig. Het is nu voor de eerste keer dat we dit jaar geen Konininginnedag vieren, dan zitten we heerlijk in de Turkse zon.



Materiaalgebruik: Kruidvat (huisjes) stempels, vilt, cakevormpje, nietjes, Bazzill Cardstock

Mandy;
Ik wilde graag een layout maken om Monique in het zonnetje te zetten, zij is wat mij betreft echt een QUEEN! Ze is ontzettend lieve grappige slimme eerlijke en mooie meid (al vind ze deze foto geloof ik niet zo, maar ik vind hem echt PRACHTIG!! Sorry Monique ;) en ik vind haar een geweldige scrapper!!



Materiaalgebruik: Bazzill Cardstock, Bloomers, K&Co dictionary Paper

Monique;
Mijn layout heet ‘The Day after …’ en laat een foto zien met onze oranje shirts aan de droogmolen. Op Koninginnedag lopen we alle 4 in oranje over de vrijmarkt. Daarna kan het de was in maar het hoeft niet tot volgend jaar in de kast want op andere dagen dragen we ze ook; het is ook zo weer EK voetbbal & Olympische Spelen ’08.



Materiaalgebruik: Bazzill Cardstock, oranje haarlak, Heidi Swapp mask letters, Kruidvat (huisjes) stempels.

Bedankt voor deze superleuke dare Monique !

1 opmerking:

Monique Helfrich zei

Ik vond het hartstikke leuk om te doen! En ik loop nog steeds naast m'n schoenen vanwege Mandy's layout ;)
Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan en ik baal dat ik de afbeeldingen niet kan zien van de sketch resultaten :( (ligt aan mijn pc hoor)