zaterdag 3 mei 2008

MLS Nieuws Week # 18

Happy National Scrapbooking Day ! Nou ja in de US dan, maar wij vieren het lekker mee ! Daarom krijgt iedereen die vandaag een bestelling boven de 15 euro* plaatst een kadootje.

En we hebben meer leuk nieuws want het is alweer mei, en dat betekent dat we deze maand 3 jaar bestaan !

En wie jarig is moet trakteren dus deze maand bieden we al onze klanten op al onze producten* 10% korting.

Maar we hebben nog meer leuks in petto dus houd 31 mei vrij in je agenda want dan geven we hier een feestje ! We zijn nog volop de party vorm aan het geven maar iig hebben we extra kortingen op ons assortiment, een meet & greet met ons Design Team, prijzen, make & takes en natuurlijk lekkers !

Voordat we de nieuwe producten met jullie delen hieronder willen we jullie de nieuwe projecten met de april dt kit niet onthouden. De dames hebben met de volgende producten gewerkt en zoals we hadden verwacht heeft ieder een geheel eigen ding ervan gemaakt ! En hadden jullie de resultaten van de februari dt kit ook al gezien, wellicht zijn we vergeten deze aan te kondigen maar deze mag je niet missen .... Ook een bom van inspiratie !

Natuurlijk hebben we deze week de shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld die we graag met jullie willen delen !
We hebben Pink Paislee op voorraad, office lingo en spring fling. Beide lijnen zijn zeer goed met elkaar te combineren en we zijn blij dat ze eindelijk zijn binnengekomen.

De boeken van Donna Downey zijn echt een must have, designing layouts en fabric scrapbooking geven de duidelijke instructies zoals we gewend zijn en onze handen jeuken om ermee aan de slag te gaan.

*muv reeds afgeprijsde artikelen.

Geen opmerkingen: