zaterdag 17 mei 2008

MLS Nieuws Week 19

We hebben onze shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld die we graag met jullie willen delen !

Het prachtige dubbelzijdige papier van Websters Pages daar hoef je eigenlijk verder niks over te zeggen dat is zo mooi, de plaatjes spreken voor zichzeld. En ja hier gaat ook de 10% feestkorting vanaf ;)


Dit zijn zulke lieve mini stempelsets van Inque Boutique, voor de prijs hoef je het niet te laten, zeker nu niet ! De letters van de alfabet zijn ongeveer 1,5 cm hoog, de sets zijn inclusief incl. zelfklevende "mount" voor bevestiging op acrylblok.

En we hadden ook de Elsie Recipe Boxes in de shop gezet woensdag maar die zijn nu al uitverkocht, mocht je daar interesse in hebben mail ons dan even dan kijken we even of we ze nog kunnen inkopen !

Het design team is hard aan het werk om de make & takes voor te bereiden voor ons feestje en we kunnen je melden dat die erg leuk worden. We gaan iig embossen, verven en stempelen dus heb je dat nog nooit geprobeerd dan is dit je gelegenheid. En heb je het al eens eerder gedaan, dan leer je nu misschien wat leuke technieken en ideetjes waarmee je thuis verder kunt.
We gaan ook leuke freebies weggeven zoals de nieuwste lijn van color conspiracy (staat nog niet in de shop!) en wat leuke embellishment tasjes (de dames die bij het scrap-a-licious waren kennen ze wel) en nog veel meer. We vieren ons feestje in Hoofddorp van 11.00 tot 15.00 !

1 opmerking:

Monique zei

allemaal weer mooi en leuk!!!