woensdag 18 juni 2008

Inside stories Dutch Dare #41

Hallo! Het is woensdag en het is zonnig. En het Nederlands elftal heeft ALWEER gewonnen. Prachtige dag dus :)

Hier de inside stories achter de Dutch Dare layouts van vorige week!


Daan:

Onze trouwdag hebben we gekozen omdat dit de dag is dat we voor het eerst zoenden in Benidorm, Spanje, makkelijk gekozen want dit was al een bijzondere dag voor ons ons 12 jaar samenzijn. We dachten dat het mooi weer zou zijn, het was tenslotte in de zomer op 3 juli. Maar helaas het was een dag met regenbuien, we konden gelukkig wel foto's buiten maken maar we hadden ook de paraplu's hier en daar nodig en ook een pashmina voor mij want ik vond het fris. Ik heb altijd het nummer van Alanis Morissette heel toepasselijk gevonden dus een lo was zo bedacht. Helaas is dit niet de final versie want ik ben niet gauw tevreden, binnenkort wordt hij nog een beetje aangepast.

Gebruikte materialen: Bazzill Kraft Cardstock, Websters Pages Design Papier, K&Co Wild Saffron Die Cuts, Lace, Basic Grey Sticker Letters, Watersoluble krijtjes
Evi:

Toen Linde en Mark dit jaar op wintersport gingen was hun hondje Kuta er ook al helemaal klaar voor. Helaas mocht hij alleen niet mee :(. Maar het weer in Nederland is vaak ook niet al te best, zeker niet in februari, dus hij kon zijn sjaal en muts gewoon ophouden!

Materiaalgebruik; antislipmat van Action, snowcap dabber, thickers, vilten bloemetjes van Heidi Swapp, designpapier jenni bowlin, design papier Pink Paislee

Kirs:

Als je met de boot gaat varen, dan kun je heel goed de typische nederlandse weer meemaken. Wanneer we met bootvakantie van 4 weken gaan, maken we vaak hooguit 2 weken zonnig weer. De rest bewolkt, nattig etc. Maar dat vinden we helemaal niet erg. Natuurlijk liever mooi weer, dan kun je veel buiten zitten. De omgeving, met name op het water is het prachtig. Als het nattig en koud is, zitten we binnen toch goed warm.Materialen : Bazzill Kraft & Witte Cardstock (voor letters), Scenic Route papier (office), viltlapjes, foamblaadje (hier geel, voor zon), foamsticker (wolk), prima flowers bloem, knoopje, zwarte pen en oranje & blauwe uni-poscapen, pons ovaal scalloped, papier voor waterverf, waterverf (druppel), Ranger dabbers (oranje & lichtblauw), transpartant van Color Conspiracy, rode glitter draad, 3D pen (geel), vliegerpapier (roze).
Lucie:

Tja het nederlandse weer….wat kan je daar van zeggen. Niet zoveel. En dat is juist vaak het probleem. Je boekt iets leuks waar je het liefst mooi weer bij hebt maar net dan gaat het regenen. Al jaren gaan we met Pinksteren kamperen, maar meestal is het weer maar zo zo en juist als we dan een keer niet gaan is het mooi weer….
Mandy:

Ik moest bij deze dare meteen aan deze foto denken die ik in het najaar van 2007 in onze tuin heb gemaakt. Als ik ernaar kijk, dan ruik ik ook meteen weer de geur van al het groen dat zo lekker gaat ruiken als de regen is gevallen. Maarja regen is regen en om ervoor te zorgen dat het (van) binnen zonnig blijft, is er dit liedje, mijn favoriet ook op 80's parties! When the rain begins to fall, wie kent 'm niet. :) Het is een 8x8 layout.Materiaal: pp: AL Foof-a-La, foam letters Mrs. Grossman, letter- en wordstickers MM, words to go en rainbow sticker K&Comp, lint en huisje Scrapdiary.

1 opmerking:

Linde zei

Super mooie Lo's allemaal! vind het ook een leuk thema! Heb helaas deze keer niet mee kunnen doen, maar volgende week ben ik weer van de partij!
Gr Linde