zaterdag 14 juni 2008

MLS Nieuws Week 25

We hebben onze shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld en een zomeraanbieding die we graag met jullie willen delen !

Afgelopen maandag heb ik wat workshops gevolgd op de retailersdag van de scrap-a-ganza van Donna Downey, Lance Anderson (Rusty Pickle), Layle Koncar (Scenic Route), Jeannie Jamovich (Making Memories), Jennifer Moody (Deluxe Designs) en Karen Burniston. Dus ga je deze zomer niet op vakantie en woon je in de buurt van Hoofddorp ? Houdt ons dan in de gaten want nav deze dag plan ik wat leuke zomerworkshops & thema crops in voor juli en augustus !

Onze zomeraanbieding die we deze week toevoegen heeft te maken met mini albums.
Op alle mini-albums* geldt nu een korting van 25%. Dus wilde je nog een leuke travel/vakantiealbum maken redt je dat nog makkelijk met onze leuke kant en klare albums.
Om het album op te leuken geldt nu 15% korting op alle lint, en daarin hebben we een enorm assortiment !
Als je dit combineert met onze papier aanbieding (15%korting) kun je nu een mooi project voor weinig maken.

Hieronder volgt een kleurrijk overzicht van alle nieuwe producten in de shop :

Van Luxe Designs heb ik de volgende labels ingekocht, die passen op elke layout en in elke mini album, de verkoopprijs is maar 0,99 eurocent !

Making Memories Journaling Notebooks, 30 pagina's gebonden door een spiraal ;

American Crafts MOMA alfabet in het wit, enorm veel stickers in een boekje voor een leuk prijsje die je naar elke kleur kan inkten & schilderen


En omdat we nooit genoeg krijgen van deze leuke kleine alfa stickertjes hebben we nog wat meegenomen voor de shop;

Wat hebben er weer veel mensen meegedaan met de quiz, hardstikke leuk om te lezen dat er zo veel mensen onze blogs volgen. As maandag hebben we weer een leuke techniek voor jullie in petto, Fijn weekend & Happy shopping !
*muv sale artikelen

2 opmerkingen:

Monique zei

ziet er goed uit!

Daffie Online zei

hmmm...die kleine stickers en de AC letters...hmmmm