woensdag 2 juli 2008

Inside stories DD #42

Hoi! Wat was het warm hè vandaag? Pff! En nu regent het ontzettend hard! Wat een dag :)

Hier de inside stories achter de Dutch Dare layouts van vorige week!

Daan:

Michael is behoorlijk gek op televisie kijken en Colin heeft hij al vroeg bij die hobby betrokken. Meestal moet Colin met Michael meekijken, hij probeert de baas van de afstandsbediening te zijn of Colin te beïnvloeden over wat er gekeken mag worden, maar daar proberen wij wel een goede balans in te vinden zodat het wat eerlijker verdeeld is. Dat was wel anders toen deze foto gemaakt werd ….

Materiaalgebruik: Design Papier Sassefrass, Knoopjes Autumn Leaves Dad’s Ties, Ranger Dabber, Naaigaren, MM mini alfa, Bazzill Kraft Cardstock, Hertje van HemaEvi:

Ik ben, samen met een paar vriendinnetjes, naar Bern geweest om daar op het Oranjeplein Nederland- Italie te kijken. Het was een gekkenhuis! Duizenden mensen in het oranje! Zo gaaf! En wat een uitslag!!! Wie had dat gedacht?! Toen het eerste doelpunt viel ontploftte het plein (en wij ook!). Het was een groot feest! Sommige mensen dachten dat Van Nistelrooy buitenspel stond maar dat was niet zo, het was een 100% GOAL!!! Jippie!!! De foto is net na het doelpunt gemaakt :).

Materiaalgebruik; Welpie stickers, Snow cap dabber, Acrylverf Aleene's Orange, Stempels Limited Edition en Stampers Anonymous, Datumstempel, Lint, Touw, Papier Karen Foster/ Frances Meyer/Studio Light, Stickers alfabet Toga Scrapbooking, Alfabet van de action, Bloem Heidi Swapp en Gesso.Kirs:

Wanneer er oranjekoorts is in Nederland.....haalt Kirs alle gekke oranje dingen uit de verkleedkist. Dan speelt de kids (nou Kirs soms ook wel hoor....) lekker mee. Dan maakt mama Kirs allerlei foto's. In huize de Ven is de oranjekoorts nog niet voorbij.....nu voor hockey. De Nederlands herenteam speelt op dit moment World Hockey Champion Trophy Men en het is lekker om de hoek bij ons.....(10 min fietsen van hier vandaan).

Materialen : Witte cardstock, groene en witte paintdabbers, stukjes papier van Scenic Route, selfmade by Hartenkersje stempel (molentje), journalingstickers van Creative Cafe, buttons, prijskaartje van MLS, hoeksticker van Sassafras Lass, letterstickers van Make Memories, zwarte fijnschrijver.

Geen opmerkingen: