woensdag 27 augustus 2008

Inside stories Dutch Dare #46

Eerst wilde ik even zeggen dat Mandy jarig is vandaag ... dus ga even naar haar blog toe om haar te feliciteren, HARTELIJK GEFELICITEERD van ons allemaal Mandy !!

En hier weer de inside stories achter de Dutch Dare layouts (favo recept) van vorige week!

Evi;

Dit jaar bij Rockin' Park heb ik voor het eerst een mojito gehad. Nou ja, een slokje dan want ik blijf toch altijd trouw aan mijn "eigen" drankje (vandaar dat ene rose glas *lol*). Maar ik moet zeggen die mojito smaakte best goed dus wie weet ga ik dit ook nog wel een keertje maken. Het recept heb ik nu iig bij de hand (zit in het zakje op de LO)!


Restjes designpapier, alfabet stickers Toga Scrapbooking, stempel Tim Holtz, labeltje, touw, zakje van After Eight chocolade.

Danielle;

Op de blog van Francine wordt je niet alleen getrakteerd op geweldige verhalen, prachtige foto's maar ook heerlijke recepten. Klaasbrokken is de eerste die ik van Francine heb uitgeprobeerd en het was direct een hit ! Makkelijk te maken, de boys kunnen meehelpen en het is heerlijk. Zo lekker dat Michael het op school wilde trakteren met zijn verjaardag !
Materialen : Sassefras Lass rubons, Scenic Route Background paper (hier is de die cut van gemaakt), American Crafts Thickers Daquirie en Giggle,
Ranger Dabber Pebble

Mandy;

Een favo recept moest ik diep over nadenken, want heel eerlijk gezegd kan ik voor geen meter koken. Hoe zeer ik ook mijn best doe, ik vergeet standaard één ingrediënt. Soms het hoofdingrediënt, echt waar. Als het echter gaat om koken, inkopen of bakken voor mijn zoontje lijk ik magischerwijs alles te kunnen onthouden. Hij heeft een intolerantie voor een lijst aan voedingsmiddelen waaronder koemelk, eieren, soja, tarwe, noten, veel fruitsoorten, noem maar op. Dus als ik iets speciaals voor hem kan maken, dan doet dat me heel veel plezier. Zoals samen koekjes bakken van speltmeel. De suikergarnering is wel niet zo goed, daar krijgt hij ook uitslag van, maar soms is het ook goed om de regels een beetje te breken, want het stiekem snoepen (denkt hij :) van de ingrediënten is natuurlijk ook wel veel waard.


Materialen: Embossed cardstock en chipboard button (Elsie), papier Basic Grey, letterstickers AC en Doodlebug, chipboard Maya Road, bruin puffy embossingpoeder, 7 Gypsiessticker, labels Scenic Route, lint en knoopjes.Marianne;

In skandinavie vieren we de St. Lucia op 13 december en dan bakken we deze zoete broodjes, genoemd "Lussekatter". Ze zijn erg lekker. Hier hebben Jonas en ik een heleboel gebakken en zijn we naar Mats' school gegaan en hebben ze in de klas uitgedeeld. Ook al hebben ze niet begrepen wat de "Lucia dag" is, lekker gegeten hebben ze zeker.

Material: Basic grey design papier van Figgy Pudding (achtergrond), diverse Thickers van American Crafts en afgescheurd papier van een box die nat was geworden en dus deze gestreepte effect heeft gekregen, handgeknipte felt cijfers.

Nog een fijne dag!

1 opmerking:

Monique zei

Leuk om te lezen! en om weer te zien natuurlijk ;)