zaterdag 23 augustus 2008

MLS Nieuws Week 35

De zomervakantie is voor de meesten nu voorbij en bij iedereen gaat het weer kriebelen om lekker aan de slag te gaan met de vele vakantiefoto's die ze hebben gemaakt. Een mooie tijd om weer de MLS site te updaten, de shop aan te vullen, wat leuke aanbiedingen te bedenken en de workshops te updaten.

De workshops voor Hoofddorp staan al online, die van Geleen en Rotterdam volgen snel. Leuk om te melden is dat Nicole na haar break weer aan de slag gaat dus jullie zullen van haar weer leuke dingen kunnen verwachten !

Onze shop is met de volgende leuke nieuwe producten aangevuld die we graag met jullie willen delen !

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we weer wat daquirie in de kleuren wit, roze en groen ingekocht;



Maar ook giggles in het lichtblauw en bruin en cream soda in olive konden we niet weerstaan;


En je kunt nooit genoeg chipboard alfa's hebben die je zelf een leuk kleurtje kunt geven want we hebben de RAW (=natural) versies van gift box en shoe box ingekocht;




Deze date labels stickers van Scenic Route zijn ideaal voor elk project en we hebben momenteel de volgende kleuren leverbaar ;





Het is ons weer gelukt we hebben weer iets bijzonders gevonden wat de vintage liefhebber niet kan weerstaan, een leuke envelop met 50 (!) verschillende plaatjes. Deze plaatjes glimmen niet in tegenstelling tot echte poezieplaatjes. We hebben 2 versies maar van curious hebben we maar een beperkt aantal dus wees er snel bij !



Uiteraard is deze post niet compleet als we onze aanbiedingen niet aankondigen, ALLE Hambly is in de uitverkoop, hiervoor geldt op = op. Alle Hambly Overlays zijn nu 2,50 en de laatste vellen Hambly Papier zijn nu 1,10 (dat komt neer op een korting van 30% ) en de Hambly Rubons zijn ook afgeprijsd. Sla nu alvast je slag want we hebben ook nog wat Kerst rubons op voorraad !

Vanaf nu geldt ook als je je bestelling in de shop plaatst maar het op komt halen krijg je nog eens 5% korting op je hele bestelling !