woensdag 17 september 2008

Project #9 en meer....

Hé... dat is vreemd... Als trouwe bezoeker had je wellicht een verse Dutch Dare verwacht!
Afgelopen zaterdag heeft het designteam bij elkaar gezeten, temidden van al onze scrapspullen. We hebben zoveel gebrainstormd en gekletst, dat er geen gluedot uit de totes gekomen is. Hoe kan het anders, beter, praktischer, leuker? Alle ideeën zijn we nu in kaart aan het brengen en om daar de ruimte voor te nemen, hebben we de nieuwe Dutch Dare uitgesteld naar woensdag 1 oktober. Komt dat even mooi uit! Dan heb je dus nog even om aan de vorige Dutch Dare te werken :) In de tussentijd hebben we hieronder alvast een heeeel leuk project voor jullie, gemaakt door Evi!

En apetrots zijn we natuurlijk op onze Marianne, die genomineerd is bij de Scrapawards! Klik hier om je stem uit te brengen!

Volgend jaar gaat Evi's nichtje trouwen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk maar voor een bruiloft moet je natuurlijk ook veel regelen en keuzes maken. Om haar nichtje hier een beetje bij te helpen heeft Evi een "I do"-boekje gemaakt. Hier kan ze al haar aantekeningen, voorwaarden, foto's, visitekaartjes etc. in kwijt.

De voorkant is gemaakt van een bladzijde uit een trouwmagazine, verstevigd door karton. Hier heeft Evi wat gesso overheen gezet. De bladzijden van het boekje zijn precies de helft van één vel designpapier. Het boekje is in elkaar gezet met behulp van de Zutter.


Links heeft Evi een "voorwoordje" geschreven voor haar nichtje. Rechts is ze begonnen met een pagina voor de ringen. Er is ruimte overgelaten voor aantekeningen en een foto van de uiteindelijk keuze.


De jurk is natuurlijk erg belangrijk voor de bruid. Wat wil ik precies? Dat kan haar nichtje op de linkerpagina aangeven. Daarna kan ze er een foto plakken van de uiteindelijke keuze. Op de rechterpagina staan tips voor het uitzoeken van een feestlocatie en is er ruimte voor persoonlijke voorwaarden.


Taart! Ook heel belangrijk! Er is weer wat ruimte voor aantekeningen plus een aantal leuke links.


We willen het natuurlijk niet maar ook op een bruiloft kan er wel eens wat mis gaan. Een gat in je panty, uitgelopen mascara...om hier goed op voorbereidt te zijn kun je een noodkoffertje maken. Evi heeft wat tips opgeschreven voor de inhoud hiervan. Op de rechterpagina ruimte voor de volgende vragen; Wat wil ik voor bloemen? Wat voor auto?


Voor de bruid is natuurlijk ook heel belangrijk...de visagie en het haar! Hier zit een zakje waar haar nichtje foto's van voorbeelden in kan stoppen of visitekaartjes van kappers en/of visagisten. Als laatste nog een pagina met wat leuke trouwfeitjes.

Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

3 opmerkingen:

linda loe zei

Jeetje wat een leuk boekje Evi.
Jammer dat ik niet zo van het trouwen ben :-)

Monique zei

wat een lief leuk praktisch boekje Evi! En ik ben benieuwd naar de MLS veranderingen :)

Daffie Online zei

Wat een leuk idee!!