woensdag 12 november 2008

Project #10 December Gifts

Zo het is alweer bijna December....het jaar 2008 vloog veel te snel voorbij! In bijna alle winkels zie je al die verpakkingen voor Sint/Kerst, terwijl ik nog het gevoel heb dat het nog ver weg is.

Zit je in een cadeau dip? Never mind, zie hieronder leuke kleine gifts voor de Sint als voor de Kerst. Hopelijk krijg je hierdoor een inspiratie. Zo ja, laat het ons zien!

Een verlanglijstje voor Sint :
Gebruikte materialen :

Houten wasknijper van Creative Imaginations, Scrapbooking-fun papier van Sirius Hobby (thema Sinterklaas), tags, vilt, borduurgaren, plastic letters van Autumn Leaves, Cricut & Basecamp (chocolateletters Sint), wat lintjes & touwtjes. De relief van een staf is gemaakt met Sissix Bigkick , met stans Decoratieve Accents #2. Ik heb een tagboekje gemaakt voor ieder gezinslid, voorzien van een letter (1e letter van namen). Op de achterkant heb ik een memoblaadje vastgemaakt met een paperclip (zo kan je hem steeds vervangen).

Een kerstmonstertje.....(wat een gek woord!)

Ik heb het boekje nagemaakt van een parfum-monsterboekje, dan in een groter versie.Aan de rechterkant zie je een family-foto. Die wordt opgerold en in een gleuf gezet, zie hieronder
Dan heb ik ook nog een leuke transparante kerstbal, bewerkt met foto's van alle gezinsleden.
Gebruikte materialen voor het kerstmonstertje :

Papier van Basic Grey -Fruitcake-, witte verf, kerststempels (oa van Autumn Leaves), oud papier, zwarte fine liner voor krul-lijnen en rood-wit geblokte lint.

Patroon voor binnenkant van het boekje :


De snedes moet je naar buiten (naar je toe) trekken, dus hij moet vrij zijn van lijm (als je binnenkant op buitenkant gaat plakken). Erg belangrijk is dat je de midden snede 2 x breedte tussen vouwlijnen (=x) neemt.

Wat ook leuk is : knip 2 stukjes lint en plak hem eerst achter de binnenkant voordat je hem op de buitenkant vast plakt. Dan kun je het boekje dicht maken. En afwerken met leuke zilveren bedeltjes.

Gebruikte materialen voor de Kerstbal :

Transparante kerstbal, stukjes papier van Basic Grey - Fruitcake- , knoopje, speldje, borduurgaren, stukje oud papier,zwarte fine liner voor stiklijnen, snow embellishment, strass steentje, rode ticket, datum stempel (voor 25 en 26 december).

Fijne feestmaand toegewenst!

5 opmerkingen:

Evi zei

Super leuk Kirs!!

Marianne Hope zei

echt leuk!

Mandy zei

Kirs, dit is ZO ONTZETTEND LEUK!!!!

Monique zei

Wat ben je toch mega creatief!!! Leuk!

Signe zei

Dat parfummonster boekje is helemaal geniaal! Wat een superleuk idee voor een kadootje. Een zelfgemaakte tegeod bon of ene echte kadobon! Mega!!