woensdag 9 december 2009

Project #21 & MLS shopnieuws

Zo na sinterklaas is het Kerst voor je het weet, de voorbereidingen van kerstdiners, kerstkaarten, huis versieren, kerstdiners op school en verenigingen voor je het weet is het 1e & 2e kerstdag en zijn die leuke projecten die je wilde maken alweer verschoven naar het volgende jaar. Tenminste zo gaat het bij mij steeds...... Dus toen het mijn beurt was om een project te maken heb ik niet lang hoeven nadenken wat ik wilde maken, ik geef het toe een van de bomen zijn niet heel origineel, je hebt ze vast hier en daar voorbij zien komen op het internet maar wist je dat dit in een avondje te maken is ?
Sneller dan je denkt dus en het zijn projecten die superleuk zijn te doen voor kinderen. Onderaan deze mail vind je mijn projecten voor deze maand, ik hoop dat ze je inspireren om toch nog wat tijd te maken voor wat leuke kerstdecoraties.

En om het nog aantrekkelijker te maken, de piepschuim kegels waarmee ik ze gemaakt heb zijn nu wel heel voordelig want we hebben een mega sale !

Want we gaan Schoon Schip maken in 2010 dus starten we met de Memory Lane Scrapbooking MEGA Eindejaarsopruiming tot 31 december 2009!

Op alle lint in ons assortiment krijg je 50% korting*

Op alle artikelen (muv cardstock en design papier) die nog niet zijn afgeprijsd geldt nu 40% korting* !

Voor ons Design Papier gelden de volgende bodemprijzen :

Dik enkelzijdig design papier 0,60

Dun enkelzijdig design papier 0,40

Dik dubbelzijdig papier 0,50

Dun dubbelzijdig papier 0,50

Alle merken Scallop/bijzonder design papier 1,00

De laatste Hambly overlays 2,10

De laatste Hambly design papier 1,00

We werken momenteel hard aan de shop om te zorgen dat we een actueel beeld van de voorraad online hebben maar houdt er rekening mee dat het kan gebeuren dat een bestelde artikel net voor je neus is weggekaapt … *Je korting wordt handmatig in je definitieve factuur berekend,dus niet in je voorlopige factuur.

Dus bestel snel of, ideaal in deze drukke maand, kom op afspraak naar onze shop aan huis in Hoofddorp. We hebben geen pin dus neem voldoende cash mee.

En dan nu de projecten :

Project 1 : Een kerstboom van knopen

Benodigdheden
Piepschuim kegel 9x21
Spelden
Heel veel KnopenEindresultaat :Tips die ik je wil geven; let op de grootte van de gaatjes in de knopen en de kop van je speld en hoe hoger je komt hoe schuiner je de speld moet insteken.

Project 2 : een boom met kerstfoto's van de afgelopen jaren

Benodigdheden
Piepschuim kegel 18x40
Dubbelzijdig tape
Spelden
Verf
Scrapbook papier ( ik heb 3 verschillende soorten gebruikt en je hebt zo'n 6 vellen nodig voor de hele kegel)
cirkelponsen in verschillende maten

Evt. kun je de kegel schilderen, daarna beplakken met cirkels (ik heb 1,5 inch gebruikt) en met 3 verschillende designs beplakken. Daarna heb ik foto's uitgeprint (walletsize met word) op witte cardstock, een cirkelpons gebruikt om de foto's uit te ponsen, gemat en met hoedespelden op de kegel geprikt.

Tip die ik je wil geven; verf droogt langzaam op piepschuim, maar ik wilde bij deze kegel niet teveel witte kieren, kom niet te dichtbij met je heatgun of fohn ......

EindresultaatVoila een kerstboom waar ik nog een aantal jaar foto's kan toevoegen (ik heb er nu 8 en dit vulde zo'n beetje een kant van de kegel) van ons gezin bij de kerstboom, onze jaarlijkse traditie.

Veel plezier !

3 opmerkingen:

Bea zei

Heel erg leuk die boom met foto's! Die ga ik zeker maken.

Groetjes Bea

Mandy zei

Ze zijn allebei geweldig Daan!!
Hoeveel van die bomen heb je nog??

D@nielle zei

van de middelste en grootste nog wel wat, de kleinste zijn er niet zoveel meer van.