vrijdag 1 januari 2010

Soms komt een avontuur ten einde

Het opzetten van Memory Lane Scrapbooking was een spannend avontuur om het maar zachtjes uit te drukken… Maar ik heb besloten om afscheid van dit avontuur te nemen, een beslissing die ongelooflijk moeilijk was om te nemen maar weloverwogen.

MLS zal niet worden voortgezet maar onze dutch dares zullen doorgaan (inclusief de sketches) op onze oude blog waarvan jullie automatisch een mailtje zullen krijgen.

Alle klanten & van de afgelopen 4 jaar bedankt, ik weet zeker dat we elkaar hier of daar nog wel tegen zullen komen ! Alle leden van ons huidige designteam & uit het verleden ontzettend bedankt voor de gezellige lunches, ideeen en betrokkenheid zonder jullie was het nooit zo'n leuk avontuur geweest !

Nu de nodige en positieve veranderingen zijn gemaakt, ga ik het nieuwe jaar met een frisse blik/wind & veel enthousiasme omarmen en wens jullie hetzelfde !!

Danielle

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Danielle,

Jammer om dit te lezen. Ik wens je een fantastisch 2010 in goede gezondheid!

Lieve groetjes Bea

Anoniem zei

Een beslissing moet soms genomen worden, ook al is het moeilijk. Een nieuw jaar, een nieuw begin toch? Ik wens je heel veel succes en plezier in wat je gaat doen en ben blij dat de "dares" doorgaan. Hoewel mijn werk nog lang niet goed is, leer ik er veel van. Bedankt! Silvia

rev zei

ontzettend moeilijk, maar volg je hart en alles komt goed (zeggen ze :D). heel veel liefs & geluk & gezondheid in 2010!

DustyLu zei

Thank you for your lovely comments. Your blog is beautiful. Thank you for visiting. Lulu

Petra van Osch zei

Wat ontzettend jammer Danielle maar hopelijk komt er weer een nieuw avontuur op je pad!
Maak iets heel moois van 2010!!!
Groetjes, Petra

Danielle Muit zei

Net als de vorige meiden kan ik alleen maar zeggen dat ik het heel jammer vind maar het is altijd goed om je hart te volgen, hoe moeilijk ook! En waar 1 deur dicht gaat, gaan nieuwe deuren open. Voor jou en je gezin veel gezondheid, liefde en geluk voor 2010! xx D

Monique zei

Bedankt voor alle inspiratie! Natuurlijk komt er weer iets anders leuks op je pad en op dat van de DT meiden en ik vind het super dat het Dutch Dares blog verder gaat want dat is toch wel een heel mooi stukje NL scrapbooking!

groetjes van
monique