donderdag 31 januari 2008

Inside Story

Een dagje later dan gepland maar niet minder leuk, de verhalen achter de lo's van dutch dare nr. 31 en de winnaar van de RAK voor DD # 30.


Uit de deelnemers van de DD #30 hebben we Gwendolyn (justmegwenny) getrokken. Gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen ! Mail ons en we sturen je de RAK toe.


Hieronder vind je de stories achter de layouts van onze designteam, leuk om te lezen maar ook om de gebruikte materialen te bekijken, je gebruikt altijd meer dan je denkt op een layout !


DanielleInside Story...
Ik wilde graag een leuke foto van Corinne, Jo-Anne en mijzelf. De 2e Sis crop afgelopen maand was een prima gelegenheid hiervoor en uiteraard namen we diverse poses aan maar die serieuze foto dat lukte maar niet zoals je kunt zien. De afkorting NL kwam heel goed van pas bij deze foto.


Gebruikte materialen:
Bazzill Cardstock, Rouge de Garance Dapnis & Cloe, Viltvel, Bloomers.


EviInside story....
Sinds Patrick lid is geworden van Hyves, is hij niet meer bij de computer weg te slaan. http://www.hyves.nl/ is dan ook zeker zijn favoriete internetsite. Elke dag (als hij thuis is en niet onderweg voor zijn werk) gaat hij wel even op zoek naar nieuwe "vriendjes", laat hij krabbels achter en tikt hij mensen (zo heet dat bij hyves!). Ook heeft hij hier een eigen blog.
De foto op de LO is Patrick's profielfoto op hyves. Vond ik wel toepasselijk :)


Materialen:
profilecard 7gypsies, scenic route background worn lined paper, basic grey blush romance, scenic route chipboard letters, verftape, kant, boekbindtouw, tagje, bookworks sticko lettertjes, papier met getypte letters weet ik niet waar dat van is, ook de stukjes transparant met bruine bolletjes weet ik zo niet, plakband met zwarte print Prima.


LucieInside story...
Een leuke opdracht, ik heb gekozen voor GIRISH.NL. Hij is geboren in India en staat hier zo heerlijk hollands op het plaatje… en hij houd ook erg van hollands eten (ook van indiaas trouwens) en hij is dol op kaas.
Gebruikte Materialen:
Bazzill Cardstock scalloped , Scenic Route, Rubberletters uit de Cuttlebug, rood/wit lint, Knoopje.


NatasjaInside story ...
Afgelopen zomer zag Noa er zo schattig uit tijdens de bruiloft van mijn tante.
Het was zulk mooi weer dat alle kinderen heerlijk aan het buiten spelen waren. Noa wilde natuurlijk met de grotere kinderen mee. Ze konden heerlijk spelen op het terein bij het restaurant. Er was alleen wel een grote sloot de er langs liep en toen Noa voor de derde keer richting sloot liep en niet luisterde toen papa haar riep werd er ingegrepen. Daar was Noa het absoluut niet mee eens. Toen ze werd opgetilt trokt ze haar meest boze gezicht, duwde papa weg en zei volmondig, papa niet lief!!


Gebruikte materialen:
Bazzill Cardstock kraft, Bazzill Cardstock scalopped, Daisy D’s Rub-on, Design Papier American Crafts en Sassafras lass, American Crafts Thickers, Ranger Dabber, Staz-on, Zig Pen.

3 opmerkingen:

Gwendolyn zei

Joepie! Wat leuk dat ik heb gewonnen! Ik kijk weer uit naar de volgende dare...

Gwendolyn zei

Ehm, de link mail ons werkt niet....

Design Team Memory Lane Scrapbooking zei

de link is inmiddels aangepast gwendolyn !