zaterdag 29 maart 2008

MLS Nieuws week 14

We hebben onze shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld die we graag met jullie willen delen.

Je hebt ze misschien hier en daar al gezien in sneakpeaks van scrappers maar wij hebben ze al in huis, de lieve die cuts van Berry Sweet, een pakje met maar liefst 51 stuks, van lieve uiltjes tot paddestoeltjes, vlinders, bloemen, een regenboog en zelfs een walvis !
Onze maandaanbieding is helemaal in het straatje van alle rub-on liefhebbers. We geven namelijk OP AL ONZE RUB-ONS* vanaf nu t/m april 15% korting. Ja dus ook op alle Hambly Rub-ons ! wees er snel bij want op is op.* muv van reeds afgeprijsde rub-ons

Voor diegene die niet kunnen haken maar wel gek zijn op die kleine gehaakte bloemetjes hebben wij de oplossing ! Setjes van 2 gehaakte bloemen vind je in diverse kleuren in onze shop.
Van Jenni Bowlin's Tangerine Dream werden we helemaal blij tijdens deze druilerige voorjaar, de kleuren zijn zo zomers, daar kun je heerlijk bij wegdromen ...
Sommigen van jullie hebben deze bedels al gezien als je bij ons "Live" in de shop bent geweest maar we hadden ze eigenlijk nooit op de website gezet. Zo zonde want we hadden ze eerder met jullie willen delen, je mini album kan eigenlijk niet zonder deze leuke zilveren bedels.

Onze designteam is aan het werk gegaan met onze kit en ik heb al wat leuke projecten voorbij zien komen. Volgende week zullen we deze met jullie delen en zijn de ingredienten voor deze kit via de shop te bestellen !

Als je bij de scrap-a-licious weekend was dan heb je ze al ingeslagen, deze prachtige houten mini albums. We hebben nog 2 soorten voorradig van de workshop boekjes, ze staan niet in de shop maar kunnen nog wel besteld worden via de mail. Ze kosten 12,50 en dat is een koopje ! De afmetingen van het linker boekje is 13x18 cm. en van het rechter boekje (waarvan alleen de voorkant scalloped is) is 17x17 cm.2 opmerkingen:

Princesss zei

Ohh..wat een gave spulletjes weer!

Monique zei

Bij deze alvast een uiltjes reservering ;) en vertel me nou niet dat je deze post zaterdagavond na de ws nog heb gemaakt!!!???