maandag 28 april 2008

MLS Nieuws week # 17, Quizwinnaar & een project

Een bomvolle post dus !

We beginnen gelijk met de shopnieuws, we hebben nl. Pink Paislee papier in de shop en ook weer witte en holografisch (rainbow) embossing poeder voor de liefhebbers, dus neem een kijkje in onze shop.

Omdat het vakantieperiode is en de postbezorgers af en toe staken kan het zijn dat jullie bestellingen iets langer duren, we hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Jullie hadden nog een winnaar van de afgelopen quiz tegoed, dit is Wiebine de Meer geworden. Wiebine mail je ons even je adres dan zorgen we voor een leuke RAK !

Omdat er nog altijd scrappers zijn die nog nooit rub-ons hebben gebruikt, wilden we deze even een keertje belichten in ons nieuwe project. Rub-ons kun je namelijk voor zoveel meer dingen gebruiken dan scrapprojecten, denk bijv. aan een glazen theelichtje, kaarsen, plantenpotten, spiegels en natuurlijk fotolijsten en met de laatste ga ik jullie vandaag een voorbeeld laten zien.

Voor dit project heb ik een fotolijst genomen die ik al een tijdje heb staan maar die ik een beetje eenvoudig vond. De rub-ons had ik ook al een tijdje in gedachten hiervoor dus dit was HET moment om ze eens te gaan gebruiken.

Materialen:


Basic Grey rub-on Roller
Rub-ons (in dit geval heb ik rub-ons van American Crafts gebruikt)
Fotolijst (deze is van IKEA)


1. Knip voorzichtig de rub-on uit die je wilt gebruiken en als je eenmaal de positie hebt bepaald haal je de 2 laag (het beschermende papiertje) eraf.2. Leg je rub-on neer en gebruik de gedeelte van de rub-on roller met de kogel om de rub-on op je project te wrijven. (excuses voor deze ontbrekende foto maar ik ben alleen en dan heb je beide handen nodig ;) …)

3. Minstens net zo belangrijk als het voorzichtig wrijven (niet te hard drukken) is het weer verwijderen van je rub-on. Doe dit langzaam, mochten er nog stukjes zijn die niet goed hebben gehecht dan kun je dit nog even herstellen door nogmaals eroverheen te wrijven.


4. Draai het papiertje waar het rub-on op zat om zodat je de gladde laag op de rub-on kunt leggen. Wrijf nu met de platte gedeelte van de rub-on roller nogmaals over het papiertje zodat de rub-on goed hecht aan je project.


Hier een overzicht van hoe ik mijn project heb opgebouwd:
Nu heb je een leuk gepimpt project :Wil je nog wat leuke voorbeelden zien hoe je rub-ons kan gebruiken op een project raden we je aan om hier eens te kijken voor inspiratie toch wel onze favo merk rub-ons !

5 opmerkingen:

Angelique zei

Zo simpel en zo'n super resultaat! Super!!!

Wiebine zei

Wauw, ik heb de quiz gewonnen !! super leuk zeg, nou wou ik mijn adresgegevens aan jullie mailen via de link, maar dat wil niet lukken. Ik heb nu deze mail die ik van jullie heb gehad beantwoord met mijn gegevens, 'k hoop dat het zo goed komt,

super bedankt alvast,
Wiebine de Meer

Monique zei

Gefeliciteerd Wiebine! En wat is dat lijstje mooi geworden!

Terese zei

heel mooi!

Wiebine zei

Ik had de quiz gewonnen, maar had wat problemen met het doorgeven van mijn adres, is mijn adres nu al bij jullie bekend ? want ik heb nog steeds niets gehoord !