zaterdag 7 juni 2008

MLS Nieuws Week # 24

We hebben onze shop weer met wat leuke nieuwe producten aangevuld en de zomeraanbiedingen die we graag met jullie willen delen ! En ga je niet op vakantie deze zomer ? Houd dan zeker deze blog in de gaten want we hebben leuke RAK's die je kunt winnen door mee te doen met onze dutch dares & quiz.

Het is dus niet zo erg om lekker thuis te blijven, met je hobby bezig te zijn wij houden je lekker bezig met dares, technieken, projecten & nieuwe producten, aanbiedingen en ideeen ! Bij het gebruik van kleuren zul je misschien niet zo vaak voor zwart kiezen, maar vergeet niet dat het zo'n neutrale kleur is dat het overal bij kan net als wit & kraft. Vandaar dat we onze collectie paperbags hebben aan gevuld met zwarte kraft paperbags. Ze zijn lekker groot (18x36 cm) zodat je ze niet alleen voor het maken van mini-albums kan gebruiken maar ook om kadootjes in te doen (Danielle pakt bijna geen kadootje meer in met normaal inpakpapier ....) en dan leuk versieren of sluiten met iets anders dan een plakbandje !De heartpins zijn zo populair dat we goed gezocht hebben en deze rode hebben ingekocht, die mogen zeker niet ontbreken in je voorraad !

Voor de zomermaanden hebben we wat leuke aanbiedingen verzonnen en hier zijn alvast de eerste :

Op ALLE jawel ALLE design papier (ook de overlays/transparanten) ontvang je in de maand juni 15% korting.


We hebben nog wat Bag-o-Buttons van Autumn Leaves op voorraad en hierop krijg je 25% korting dus nu kosten ze nog maar 4,95 euro ipv 6,60*.


Houd je van vintage dan is de Autumn Leaves foof-a-life boek een must, ook hierop krijg je 25% korting*.


Onze MDF figuren zijn nu met 15% korting te koop in de winkel, de MDF letters (hiervoor geldt op is op), de vlinders, de bloemen, de vogels en de ornamenten. Alle mdf kun je schilderen, embossen & natuurlijk beplakken.

Oh en wisten jullie dan onze dt lid & teacher Kirs zelf stempels heeft ontworpen ? Ze zijn hier te koop en kun je ook gelijk voorbeelden zien van wat je ermee kunt maken !

* kortingen worden bij de definitieve factuur berekend.

Geen opmerkingen: