woensdag 22 oktober 2008

Quiz # 11 & MLS News

Het is tijd voor wat MLS nieuws, een nieuwe quiz en een winnaar van quiz nr. 10 !

Jullie hebben het al gezien we zijn nog steeds giga aan het afprijzen, alles wordt nu echt 50% afgeprijsd ! Tegelijkertijd hebben we een paar nieuwe producten toegevoegd die jullie zeker leuk zullen vinden, er is voor iedereen wel wat bij !

We hebben decoratietape met diverse designs voor een prijs die je niet hoeft te laten, 0,30 eurocent ...
Blanco tickets, zelf te bestempelen of beschrijven in diverse kleuren die je zou kunnen willen voor op je layout, mini album of wat voor project dan ook. Zoveel kleuren ben je nog nergens tegengekomen !We hebben paper packs van Ambrosia en Offbeat Basic Grey en Jack's World en Mr. Campy van Cosmo Cricket, de complete lijnen in een pakket is wel zo makkelijk.

Borduurringen, zijn super te gebruiken voor je home deco projecten. Bespan het met een leuk stofje of gewoon katoen en scrap het want we hebben het in de maten 15, 20 of 30 cm ! Of als het stofje mooi genoeg is laat het dan zo en vervang het na een tijdje en heb je altijd een wisselend motiefje aan de muur.En omdat je nooit te vroeg aan je kerstinkopen kunt beginnen hebben we wat Making Memories Falala dat je mooi kunt compineren met andere lijnen van Making Memories.
En boeken over scrapbooking, tsja daar heb je er nooit genoeg van. We hebben Ali's nieuwste boek "Sharing your Story" en Stacy Julian's Photo Freedom voorradig !

De winnaar van onze vorige Quiz, en dat bleek best een moeilijke woordzoeker, is Naoual du Mortier. Naoual mail je ons je adres even dan sturen we je een leuk prijsje toe !

En dan zijn we toe aan Quizvraag nummer 11 en we gaan weer een makkelijke doen dit keer;
Wat is de nieuwe verslaving van Danielle ?

Post je antwoord NIET hieronder, maar mail het naar dit adres! Volgende quizwoensdag zullen we een winnaar bekend maken die we selecteren uit alle goede inzendingen en die krijgt een RAK uit de MLS shop.

Geen opmerkingen: