woensdag 29 oktober 2008

Winnaars !!

Wat een overweldigende reacties hebben we op de afgelopen Quiz # 11 en Dutch Dare # 48 gekregen. Dat vinden we zo leuk om van jullie te horen !

Het was moeilijk om een winnaar te kiezen dus voor de quiz waarin we vroegen wat de nieuwe hobby van Danielle was. Nou jullie houden onze blogs goed in de gaten want het goede antwoord was inderdaad cupcakes bakken ! We hebben we een lief blond jongetje bereid gevonden een winnaar uit de goede antwoorden te kiezen en dat is Danielle Muit geworden. Danielle er komt een leuke prijsje jouw kant op !

De inzendingen voor de Dutch Dares waren zo leuk geworden, duidelijke favorieten zijn er in deze hobby en uit hun werk wordt veel inspiratie uitgehaald en zo moet het ook zijn toch ?! Om het zo eerlijk mogelijk te houden hebben we alle namen in een bak gegooid en hier een winnaar uit gehaald en dat is JeanetK geworden. Jeanet mail je ons even je adres ? Dan komt er een leuk prijsje je kant op !

Allemaal bedankt voor het meedoen en houd ons in de gaten want er komt een snel een nieuwe Dutch Dare aan en de uitverkoop gaat maar door ....

3 opmerkingen:

Danielle Muit zei

Woohoo, wat leuk om mijn naam hier te zien staan :-)) Jippie, I'm a lucky girl!
Fijn weekend, x D

Monique zei

Meiden, gefeliciteerd!!! En... oops zou ik ook zelf niet mee gaan doen?... so sorry....

Jeanet zei

Hoi MLS meiden,
wow...ik zie mijn naam ook hier!
Hartstikke leuk!Super!
En Danielle ook gefeliciteerd!
Het was ontzettend leuk om mee te doen! Tot de volgende DARE!! ;)

Goed weekend!